A remélésen készült fotók megtekintéséhez, kattintson a képre!

2016. február 1-től Dr. Sereg Dóra a háziorvos

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. február 1-től Novaj Községben Dr. Sereg Dóra háziorvos az alábbi időpontokban rendel:

Hétfő: 12.00 – 16.00
Kedd: 8.00 – 12.00
Szerda: 13.00 – 17.00
Csütörtök: 8.00 – 12.00
Péntek: 8.00 – 12.00

Kérem fentiek szíves tudomásul vételét!

Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin
polgármester

2016 Remélés

Szelektív műanyag hulladékgyűjtés

A doni áldozatokra emlékeztünk

Boldog, békés új esztendőt kívánok minden kedves látogatónak. Ha már új év kezdődött, akkor a weboldal is megújult ennek jegyében. A fejlesztési munkálatok alatt rengeteg időt fordítottam arra, hogy minél átláthatóbb, felhasználóbarátabb és szebb legyen a weboldal. Néhány helyen előfordulhat apróbb hiba a kezdeti időszakban, de a lehető legtöbbet kijavítottam még az átállást követően. Az esetlegesen előforduló hibákért elnézést kérek, de bárkinek bármilyen észrevétele van az admin@novaj.hu címre kérem, jelezze.
A türelmet és a megértést előre is köszönöm!
Ugyanerre a címre a faluTV-vel kapcsolatos problémákat, észrevételeket is lehet küldeni, mindenki kérésére illetve kérdésére igyekszem időben reagálni.
Remélem tetszeni fog mindenkinek az új dizájn!

2016. Január 12.

   Szikszai László     
Rendszer adminisztrátor 

Megköszöntük munkájukat!

2016 januártól a háziorvosi rendelő kollektívája több munkatársától is búcsút vesz. Péterné Dr. Szakács Margit doktornő nyugdíjba vonul, állandó helyettese, Dr. Takács Mónika sem áll már a betegek rendelkezésére. A doktornőkön kívül búcsúzunk Kovács Sándorné Irénkétől is, aki szintén nyugdíjba szeretett volna vonulni a több évtizedes hivatalsegédi szolgálatból. Az önkormányzat tárgyalótermében, bensőséges ünnepség keretében a testület képviseletében Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin jelképes ajándékkal, a hivatal nevében Dr. Fodor Ferenc aljegyző úr egy-egy csokor virággal kedveskedett az ünnepelteknek. A háziorvosi rendelő munkatársain kívül jelen volt Bartók Zsuzsanna védőnő és Sass Lóránt gyógyszerész úr is.

 

Megemlékezés