Köszönjük!

Tisztelt novaji lakosok, kedves barátaink!

Novaj Község Önkormányzata nevében szeretném megköszönni az Adventi Várakozás rendezvénysorozat létrehozásához nyújtott segítségüket!
A gyertyagyújtásokon és az utolsó hétvége eseményein, a játszóházon, az idősnapi köszöntésen, a kirakodóvásáron is számos érdeklődő vett részt.
A miénkhez hasonló, kis költségvetésű falvakban rendezvényeket létrehozni csak a település lakóinak összefogásával lehet, ha mindenki ott segít, ahol tud!
Köszönjük, hogy mellénk álltak, örülünk, hogy együtt hozhattuk létre ezt a jó hangulatú, közösségépítő programsorozatot, reméljük, tovább tudjuk fejleszteni a megörökölt jó hagyományt!

KÖSZÖNJÜK!

A novaji Gárdonyi Géza tagiskolának.
A Novaji Napközi Otthonos Óvodának.
A Novaji Hegyközség Választmányának.
A Novaji Polgárőr Egyesületnek.
A Novaj Faluvédő Egyesületnek.
A Novaji Hagyományőrző Egyesületnek.
A Nyugdíjas Baráti Körnek.
Az árusoknak, akik saját készítésű tárgyaikat kínálták a kirakodóvásáron.

A fenyőket Őszi Vencelnének, Fodor Erzsébetnek, Vanyó Jánosnak.
A zsíros kenyérhez a kenyeret a Coop abc-nek (A-Z Topker Kft.).
A szép adventikoszorút Uj Lászlónénak és Gerencsér Zoltánnénak.
A mézeskalács sütő játszóházhoz a Kerekes méhészet támogatását.
A Mikulás szánját idén is Dobó Szilárdnak.

A bort Nagy Sándornak, Tóth Istvánnak, Dobó Veronikának, Ferencz Miklósnak, Vályi Katalinnak, Rázsiné Mészáros Ágnesnek, Berecz Jánosnak, Szabó Istvánnak, a Hegyközség Választmányának.
A rengeteg süteményt a szervezetek tagjainak és a sok szorgos önkéntes segítőnknek: Demkó Istvánné, Bereczné Szekszárdi Zsuzsanna, Kovácsné Virágh Gizella, Gerencsér Zoltánné, Benkéné Kovács Erzsébet, Juhász Józsefné, Joóné Fábián Barbara, Nyilas Istvánné Editke, Demkó Jánosné, Kaló Ferencné, Hliva Endréné, Rendes Lajosné, Barta Györgyné, Vályi Lászlóné, Török-Vajdovics Veronika, Vitkóczi Jánosné, Fórizs Tiborné, Koósné Nagy Judit, Barta Sándorné, Dobó Istvánné, Csuhai Józsefné, Major Sándorné, Dávid Zsuzsanna, Berecz Beáta, Sós Lászlóné, Nyilas Jánosné Margitka, Bóta Margit, Berecz Jánosné Editke, Kun Györgyné, Dobó Árpádné, Dobóné Jánosi Krisztina, Dobóné Major Csilla, Nagy Istvánné Mancika, Csuhai Miklósné, Papp Istvánné, Szabó Istvánné, Plank Miklósné, Demkó Józsefné, Neufeld Pálné, Dósa Károlyné, Jánosi Sándorné, Király Tivadarné, Ficzere Tiborné(többen ezek közül nem is egy hétvégén sütöttek).

Külön köszönet a gyertyákat meggyújtó kedves novajiaknak, akik megtiszteltek minket azzal, hogy elfogadták a felkérésünket. A tehetséges zenészek, sportolók: Vanyó János, Kovács Dávid, Juhász Kornél, Briz Csenge, Briz Csongor, Berecz Loretta, Berecz Lionel, Nagy Boglárka, Csík Márkó, Benke Tibor, Darvai Júlia. A tudomány képviseletében Dr. Kaló Ferenc, Szombatiné Kovács Margit, Dr. Szabó Márton, Dr. Nagy Richárdvett részt a rendezvényen, Kaló Vivien és Dr. Berecz Anett levelének szavaival volt velünk. A negyedik gyertyát Ficzek László plébános úr lobbantotta fel, köszönet érte!

Végül, de nem utolsó sorban, köszönöm a Hivatal dolgozóinak, és az Önkormányzat alkalmazottainak, hogy minden fronton helytálltak!

Legyen lehetőségünk 2016-ban is szép perceket tölteni egymás társaságában, osztozni az örömben, és könnyebben kitartani, ha baj van!

Boldog új esztendőt!
Novaj Község Önkormányzata nevében

Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin
polgármester

 

Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek