Közmeghallgatás

2014. december 11-én a közmeghallgatáson Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin tájékoztatást adott az elmúlt két hónap eddigi munkájáról, igazodva a választási programjában meghirdetett pontokhoz.

A hozzászólásokban a lakosság észrevételezte a falu környezetében felhalmozódott kommunális hulladék és annak tisztán tartási problémáját, melyben a képviselő-testülettől megoldást vár, illetve felmerült az utak állapotának rendbe tétele, és tartása is.

Továbbá észrevételezésre került az a kérdés is, hogy a faluban lévő növényi környezet kezelése nem szakszerűen történt meg az elmúlt év(ek)ben, amelyen nem csak a növényzet ért károk értendők, hanem esztétikai és komfortérzet hátrányokat is vont maga után. A szakszerűtlenség vonatkozik a vízelvezetők, az árkok és egyéb környezetrendező munkákra is. A lakosság kérte ezen feladatokra való nagyobb odafigyelést.

A lakossági rendezvények, a falu népszerűsítése kapcsán több ötlet és felvetés is érkezett.

Köszönjük a részvételt, várjuk továbbra is javaslataikat, észrevételeiket akár a kérdőívek visszaküldésével, akár személyesen a polgármesteri és képviselői fogadóórákon.

A közgyűlésen a falu lakosságából körülbelül 30 érdeklődő vett részt.

Kép1 Kép2 Kép3 Kép4

Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek