Karácsonyfák Díjtalan Begyűjtése

 

Az NHSZ ÉSZAK-KOM Nonprofit Kft. – 2017.10.01-től a szolgáltatási területünk szerződött közszolgáltatója az NHKV Zrt. által kiadott megfelelőségi vélemény értelmében – tájékoztatja Önöket, hogy az ünnepek után az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. díjtalanul összegyűjti a karácsonyfákat. Kérjük, hogy a karácsonyfákat  környezetet nem szennyező, illetve a forgalmat nem veszélyeztető módon díszek, fényfüzérek, talp…stb. nélkül szíveskedjenek kihelyezni a kommunális hulladékgyűjtő kuka mellé.

A szállítást külön gyűjtőjárművel, de a közszolgáltatás megszokott időpontjaiban végezzük. A meghirdetett szombati napon is a megszokott rend szerint reggel 6 órától kérjük  –  forgalmat nem akadályozó módon , közterületre – a karácsonyfák kihelyezését.

Amennyiben olyan méretű karácsonyfát helyez ki a kuka mellé, ami nem fér el a gyűjtőjárműbe, illetve lemarad a gyűjtés idejéről úgy az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja nyitvatartási időben a karácsonyfát. Az igénybevétel feltételeivel és aktuális információkkal kapcsolatban kérjük, tájékozódjon a www.egrihulladek.hu honlapunkon.

Karácsonyfa gyűjtési időpontok Novaj területén:

2018. január 19.               –             Péntek

2018. január 27.               –              Szombat

Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek