Lakossági és partneri felhívás Novaj község településrendezési eszközök módosítása munkaközi szakaszához

By | 2019-01-16

Lakossági és partneri felhívás Novaj község településrendezési eszközök módosítása munkaközi szakaszához

 

Tisztelt Novaji Polgárok!

Tisztelt Partnerek!

Tájékoztatom településünk Lakosságát, az Ingatlantulajdonosokat és az érintett Partnereket, hogy a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdésében foglalt feladatának eleget téve Novaj Községi Önkormányzat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 3124/2012. (XI.8.) Korm. rendelet alapján módosítani tervezi a településrendezési eszközei egyes rendelkezéseit.

Ezen munka már 2017. év tavaszán megkezdődött, erről az előzetes tájékoztatási szakaszában közvetlenül tájékozódhattak az érintettek. A munka újabb szakaszába érkezett. A tervezett módosítások dokumentumai elkészültek, azok megtekinthetők és letölthetők lentebb, valamint ügyfélfogadási időben a Községházán (3327 Novaj, II. Rákóczi Ferenc utca 3.).

A fenti dokumentumok véleményezéséhez, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az érintettek részére Lakossági Fórumot tartunk, amelyre Tisztelettel meghívok minden érdeklődőt.

A Lakossági Fórum helye:

Művelődési Ház (3327 Novaj, II. Rákóczi Ferenc utca 5.)

Időpont: 2019. január 22. (kedd) 17 óra

A fórumon tájékoztatást adunk a tervezett módosításokról. Minden jelenlévő a tervezettel kapcsolatban kérdéseket tehet fel, elmondhatja észrevételeit, javaslatait. Ezt megelőzően írásban, elektronikus úton is élhetnek a lehetőséggel a novajph@novaj.hu e-mail címen.

Jogszabályok szerint a fórumot követő 8 napon belül is élhetnek jogaikkal.

Az Önkormányzat nevében szeretettel meghívok és várok minden érdeklődőt.

 

Tisztelettel:

Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin

 polgármester sk.

 

*figyelem, a fájlok nagyméretűek