Lakossági és partneri felhívás Novaj község településrendezési eszközök módosítása munkaközi szakaszához

Lakossági és partneri felhívás Novaj község településrendezési eszközök módosítása munkaközi szakaszához

 

Tisztelt Novaji Polgárok!

Tisztelt Partnerek!

Tájékoztatom településünk Lakosságát, az Ingatlantulajdonosokat és az érintett Partnereket, hogy a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdésében foglalt feladatának eleget téve Novaj Községi Önkormányzat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 3124/2012. (XI.8.) Korm. rendelet alapján módosítani tervezi a településrendezési eszközei egyes rendelkezéseit.

Ezen munka már 2017. év tavaszán megkezdődött, erről az előzetes tájékoztatási szakaszában közvetlenül tájékozódhattak az érintettek. A munka újabb szakaszába érkezett. A tervezett módosítások dokumentumai elkészültek, azok megtekinthetők és letölthetők lentebb, valamint ügyfélfogadási időben a Községházán (3327 Novaj, II. Rákóczi Ferenc utca 3.).

A fenti dokumentumok véleményezéséhez, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az érintettek részére Lakossági Fórumot tartunk, amelyre Tisztelettel meghívok minden érdeklődőt.

A Lakossági Fórum helye:

Művelődési Ház (3327 Novaj, II. Rákóczi Ferenc utca 5.)

Időpont: 2019. január 22. (kedd) 17 óra

A fórumon tájékoztatást adunk a tervezett módosításokról. Minden jelenlévő a tervezettel kapcsolatban kérdéseket tehet fel, elmondhatja észrevételeit, javaslatait. Ezt megelőzően írásban, elektronikus úton is élhetnek a lehetőséggel a novajph@novaj.hu e-mail címen.

Jogszabályok szerint a fórumot követő 8 napon belül is élhetnek jogaikkal.

Az Önkormányzat nevében szeretettel meghívok és várok minden érdeklődőt.

 

Tisztelettel:

Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin

 polgármester sk.

 

*figyelem, a fájlok nagyméretűek
Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek