Lezárják a kórház Minaretnél lévő kapuját

Az építési munkálatok  és a bontási törmelék szállítása miatt lezárja a kórház a Minaretnél lévő kaput 2015. november 9-től. Gépkocsival változatlanul nem lehet bejutni az udvarra.

Gyalogosan a következő bejáratokat használhatják a betegek és a hozzátartozók:

Knézich Károly utcai rámpás bejárat:

Fekvőbeteg osztályok: Belgyógyászat II., Hematológia, Fül-Orr-Gégészeti osztály, Központi Aneszteziológiai és Intenzív osztály, Neurológiai osztály, Onkológiai osztály, Ortopédia, Traumatológia, Sebészeti – Érsebészeti osztály, Szemészeti osztály, Szülészeti-Nőgyógyászati osztály, Urológiai osztály, Gyermek osztály, VIP részleg, Patológiai osztály és a Gránátalma Patika. Innen a CT-MR-be lehet eljutni a Radiológiai osztály folyosóján át. 

Knézich utcai rámpás bejáraton át bejutva  a földszinten a Radiológiai osztályon át:

Belgyógyászati tömbbe, ahol a vérvételi laboratórium, a gyermek szakrendelések, a kardiológiai szakrendelések, a gasztroenterológia, az I. Belgyógyászati osztály, a Kardiológiai és az Infektológiai osztály találhatóak. Innen közekíthető meg az Izotópdiagnosztikai Laboratórium is.

Markhot utcai zöld kapu: 

Pszichiátriai osztály, Pszichiátriai Gondozó, Addiktológiai Gondozó,  Hospice osztály, Krónikus Belgyógyászati osztály, Mozgásszervi Rehabilitációs osztály.

Innen nem lehet a kórház udvarára kijutni, visszafelé ugyanezt a bejáratot szükséges használni. 

Figyelem ! A Rendelőintézet udvarra nyíló ajtaját sem lehet használni!

A kórház kéri a betegek és hozzátartozók megértését és türelmét.

Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek