Nyári Diákmunka

 

Felhívás Nyári Diákmunkára!

Novaj Községi Önkormányzat – a Nemzetgazdasági Minisztérium és az Egri Járási Hivatal Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Foglalkoztatási Osztálya koordinálása mellett – 2018. július 1–2018. augusztus 31. között „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerőpiaci programot indít.

 

A program célcsoportjába azok a 16-25 év közötti, nappali tagozaton, tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok tartoznak, akik foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

A programhoz csatlakozás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák, a lakó-, vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal Foglalkoztatási Osztályán (3300 Eger, Klapka György u. 9.) közvetítést kérőként nyilvántartásba vetesse magát. Ezt személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolvánnyal, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával teheti meg a munkaviszony kezdete előtt.

Annak érdekében, hogy minél több jelentkező bevonására sor kerülhessen, egy diák maximum 1 hónapig, napi 4 órás munkaviszonyban kerül foglalkoztatásra.

Munkabér (4 órás munkaviszonyban)

  • szakképzettséget nem igénylő munkakör esetén bruttó 69.000 Ft/hó
  • szakképzettséget igénylő munkakör esetén bruttó 90.250 Ft/hó.

 

Jelentkezni személyesen Novaj Község Önkormányzatánál (3327 Novaj, II. Rákóczi Ferenc utca 3.), vagy a novajph@novaj.hu e-mail címen lehet.

 

Novaj, 2018. május 16.

 

Dr. Darvainé Dr. Kádár Katalin s.k.

polgármester

 

Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek