Csatlakozzon a heves-mester-emberek csapatához!

A Markhot Ferenc Kórház Önt is várja a Mester Emberek csapatába, amely hozzájárul a felújítás alatt lévő Rehabilitációs Centrum nyílászáróinak rendbetételéhez. A kezdeményezés elindítója jól ismert asztalosmester, aki a munka élére állt. 

Miről van szó ? 

Heves megye meghatározó egészségügyi intézményében uniós beruházás keretében Komplex Rehabilitációs Centrum jön létre 2015 októberére, mely magában foglalja a Mozgásszervi rehabilitáció és a Pszichiátriai Rehabilitáció osztályt, a Felnőtt és Gyermek Pszichiátriai Gondozót és az ehhez kapcsolódó járóbeteg-szakellátást, valamint kialakításra kerül a Kardiológiai rehabilitáció járóbeteg szakellátása is. Korszerű ellátó helyeket, kórtermeket alakítanak ki, a betegellátás feltételei komfortossá válnak. A beruházás azonban nem tartalmazza a 300 éves épületkomplexum nyílászáróinak cseréjét, felújítását. A kórház vezetése szeretné, ha az átadásra rendbe lehetne tenni a régi ablakokat, és festésük is megtörténne.

Kikre számítunk ? 

 

Várjuk azon mesterek jelentkezését, akik kezük munkájával, saját szerszámaikkal festésre előkészítik, majd mázolják az egykori Irgalmas Kórház ablakait, és azon támogatókat, akik anyaggal,  ötlettel hozzá tudnak járulni a kezdeményezés sikeréhez.

Részletes információkat kaphat:  Erdélyi Csaba asztalos mestertől
                                                     Telefon: 30-266-2226 
                                                     Simon Bútoripari Kft.
                                                     Telefon: 36-410-923
Részletes program: 
Július 4. 7-17 óra között: ablakok festésre előkészítése
Augusztus 1. ablakok mázolásra előkészítése
Augusztus 15. ablakok mázolása  
HEVES MESTER EMBEREK  A MARKHOT FERENC KÓRHÁZÉRT
 
Ez az oldal cookie-k használatával gondoskodik a személyre szabott, teljes körű élményről! Értem Részletek